Royal canin – Royal Canin Chihuahua Adult Tørfoder til hund 3kg

229.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Chihuahua Adult Tørfoder til hund 3kg er et komplet fuldfoder til voksne chihuahuaer, der er designet til deres specifikke ernæringsbehov. Det indeholder nøje udvalgte proteiner, der støtter et sundt og aktivt liv, samt en unik blanding af vitaminer og mineraler, der støtter en god fordøjelse og styrker immunforsvaret. Royal Canin Chihuahua Adult Tørfoder til hund 3kg er fremstillet af højkvalitets ingredienser for at sikre god smag og en sund og afbalanceret ernæring.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200745692924 Kategori:

Royal Canin Chihuahua Adult Tørfoder til hund 3kg er et fantastisk tørfoder specielt designet til voksne Chihuahua hunde. Det er lavet med de fineste ingredienser for at sikre, at din hund får maksimal ernæring. Foderet indeholder et højt niveau af protein, som hjælper med at styrke og opbygge musklerne samtidig med, at det hjælper med at holde din hunds hud og pels sund og glansfuld. Foderet indeholder også nyttige kulhydrater, som hjælper med at holde din hunds energiniveau højt, samt ingredienser, der støtter fordøjelsen og bidrager til at holde din hunds immunforsvar stærkt. Royal Canin Chihuahua Adult Tørfoder til hund 3kg er en god måde at sikre, at din hund får de næringsstoffer, den har brug for, for at bo sund og glad.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Chihuahua Adult Tørfoder til hund 3kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Chihuahua Adult Tørfoder til hund 3kgRoyal canin – Royal Canin Chihuahua Adult Tørfoder til hund 3kg
229.00 kr.

Tilføj til kurv