Royal canin – Royal Canin Cavalier King Charles Adult Tørfoder til hund 7,5kg

489.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Cavalier King Charles Adult Tørfoder til hund 7,5kg er et komplet og balanceret tørfoder til voksne Cavalier King Charles hunde. Det er designet til at hjælpe hunden med at opretholde et sundt kropsvægt, styrke dens immunsystem og håndtere allergiske reaktioner. Foderet indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som hunden har brug for, herunder tilsatte vitaminer, mineraler og antioxidanter. Foderet er også beriget med Omega 6 og Omega 3 fedtsyrer for at støtte hudens og pelsens sundhed. Det er let at fordøje og har en velsmagende smag, som hunden vil elske.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200760409100 Kategori:

Royal Canin Cavalier King Charles Adult Tørfoder til hund 7,5kg er en optimal ernæringsløsning til voksne Cavalier King Charles hunde. Det er specielt udviklet til at støtte opretholdelsen af ​​den optimale vægt og understøtte kontrol af hundens udskillelse. Foderet indeholder også bikarbonat, som bidrager til at opretholde en sund syre-basebalancen i tarmene. Det indeholder også en kombination af præbiotika og ernæringsmæssige fibre, der hjælper med at støtte tarmens sundhed. Det er også beriget med specifikke antioxidanter, der støtter immunforsvaret hos Cavalier King Charles-hunde. Royal Canin Cavalier King Charles Adult Tørfoder til hund 7,5kg er fremstillet af høj kvalitet ingredienser og er letfordøjelig for hunden. Det giver hunden et smagfuldt måltid, som de vil nyde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Cavalier King Charles Adult Tørfoder til hund 7,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Cavalier King Charles Adult Tørfoder til hund 7,5kgRoyal canin – Royal Canin Cavalier King Charles Adult Tørfoder til hund 7,5kg
489.00 kr.

Tilføj til kurv