Royal canin – Royal Canin Bichon Frisé Adult Tørfoder til hund 1,5kg

149.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Bichon Frisé Adult Tørfoder til hund er et komplet og balancert foder, der er specielt designet til Bichon Frisé hunde fra 1 års alderen. Det indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til at understøtte en sund ernæring, mens det også giver et komplet udvalg af antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Foderet indeholder også specifikke ingredienser, der hjælper med at forbedre hud og pels, og det er beriget med zink og biotin for at styrke hundens knogler og led. 1,5 kg posen giver de bedste resultater, når den kombineres med et godt foderprogram.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200304134746 Kategori:

Royal Canin Bichon Frisé Adult Tørfoder til hund 1,5kg er specielt udviklet til at give optimale næringsstoffer til Bichon Frisé hunde. Dette højkvalitetsfoder er rigt på proteiner og er ideelt til at støtte optimal muskelmasse og hjælpe med at bevare en sund vægt. Det er også rigt på fiskeolie, som er kendt for at støtte hundens hud og pels. Det hjælper også med at bevare et sundt fordøjelsessystem og støtter dine firbenede venner med at opretholde en god immunitet. Royal Canin Bichon Frisé Adult Tørfoder til hund 1,5kg er ideelt til alle Bichon Frisé hunde over 10 måneder. Det hjælper med at give dit kæledyr det bedste næringsstof og en masse energi for at holde dem sunde og glade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Bichon Frisé Adult Tørfoder til hund 1,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Bichon Frisé Adult Tørfoder til hund 1,5kgRoyal canin – Royal Canin Bichon Frisé Adult Tørfoder til hund 1,5kg
149.00 kr.

Tilføj til kurv