Rejse med hund: Pakkelisten til at rejse med din hund – del 2

Hej alle sammen!

Voreshund vores hund hvalp sød hvalp golden retriever fluffy

Nu er vi kommet til del 2 omkring at rejse med sin hund. Læs del 1 HER, hvor det omhandler overvejelser inden afrejse.

Når du rejser med din hund, så er der mange ting man kan glemme – praktiske, som ikke praktiske. Det er ikke altid sjovt at stå nede ved grænsen og have glemt hundens pas eller at opdage, når hunden er stukket af, at man havde glemt at sætte +45 på ens hundetegn, så man kunne få fat i en. Alt dette har vi skrevet ned til en pakkeliste til rejser med hund. Læs den HER.

Uanset hvad, så er det rart at have noget konkret at støtte sig op ad, for at glemme noget kan være rigtig irriterende, da det kan være svært at finde (gode) hundebutikker i ferieområder. Hvis du har input, forslag eller lignende til artiklen, må du meget gerne skrive dem i kommentarfeltet, så andre også kan drage glæde og nytte af dem.

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning indkald hund i løb mod ejer

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu