Rejse med hund: Forberedelserne til rejsen med hund – del 1

Hej alle sammen!

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning Siberian Husky gåtur indkald gåtur fællestur indkald kom løb

I dag tager vi fat på et helt nyt emne – ferie med hund. Sommerferien står for døren, og der er garanteret en masse som enten skal have deres hund med på ferie eller godt kunne tænke sig det. Ferier med hund kræver noget planlægning og nogle hensyn, som man ikke skulle tage, hvis hunden ikke kunne komme med. Uanset hvad, så vil det blive en hyggelig tur, så længe man gør sig nogle forberedelser inden turen.

Voreshund.dk VoresHund Vores hund Tysk pinscher halsbånd paracord flettede træning

Men hvilke forberedelser er der at lave inden ferien? 

Der er et par stykker. Bland andet vaccinationer, tilladelser, forsikringer mm.

Vi har skrevet lidt om, hvilke forberedelser og overvejelser du skal gøre dig inden ferien med din hund. Disse forslag og inspiration til dine forberedelser og overvejelser kan du læse HER. Hvis du har input, forslag eller lignende til artiklen, må du meget gerne skrive dem i kommentarfeltet, så andre også kan drage glæde og nytte af dem.

Voreshund, hvalp, nythjem, få hvalpen hjem, labrador blanding

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu