Rejse med hund: At rejse med sin hund i udlandet – del 3

Hej alle sammen!

I dag tager vi hul på sidste omgang af temaet rejser med sin hund. Del 1 omkring overvejelserne og forberedelserne omkring at medbringe sin hund på ferien, kan læses HER. Del 2 omhandler en pakkeliste til at ferien, og den kan læses HER. I dag har vi lavet en ferieberetning om at have sin hund med. Det berør, hvilke tanker man gjorde sig under turen og i bagklogskabens lys, hvordan man håndtere turistattraktioner og restaurantsbesøg med sin og andre ting. Et lille udpluk af den kan læses her:

Jeg vil med denne lille artikel fortælle lidt om mine oplevelser med at have en hund med på bilferie i Tyskland, Østrig og Italien. Turen varede 17 dage (ca. 2800 km), og ruten var først ned gennem Tyskland med stop i Ingolstad med en overnatning på Hotel Altstad. Herefter gik turen hen over Garmish Partenkirchen til Steinback am Brenner i Østrig, hvor vi overnattede på Hotel XX. Så gik turen til Hotel Rotunda i Tignale ved Garda Søen, hvor vi boede i lejlighed. Dernæst gik turen til Campingplads Knaus i Versach i mellem Ravenburg og Passau, hvor vi boede i mobilehome.

Læs beretningen i sin fulde længde HER. Har du nogle ting at tilføje til beretningen, så smid endelig en kommentar i kommentarfeltet eller send os en mail. Hvis du har lyst til at læse flere erfaringer omkring folk som har prøvet at have sin hund med på ferie, kan Lone Sommers blog også give et godt indblik i det. Læs den HER.

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu