Petcare – Treateaters retrieverrulle, 23×4,5cm 5 stk pr. Pk. Tyggeben

84.95 kr.

& gratis fragt

Petcare – Treateaters retrieverrulle er perfekte til at give din hund en sund og nydelsesfuld godbid. Disse rulleformede snacks er lavet med højkvalitets ingredienser og har en sjov form, som hunde elsker. De er lavet med 23×4,5 cm og der er 5 stk. pr. pakke, hvilket gør det let at dele dem ud til flere hunde. Disse tyggeben er dansk produceret, så du kan være sikker på, at din hund får de bedste ingredienser.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201775671420 Kategori:

Petcare Treateaters Retrieverrulle er de perfekte tyggeben til din hund. Disse rulleformet tyggeben har et kraftigt og robust design, som er ideel til de kraftige tyggere. Hver rulle er 23×4,5 cm og vejer ca. 60 g.

Hver rulle har et unikt og smagfuldt mønster, der vil få din hunds smagløg til at vågne. De er fremstillet af alsidigt kød og fisk, der er rig på næringsstoffer, som din hund har brug for for at holde sig sund og rask.

De er letfordøjelige og lette at tygge, så de er ideelle til at belønne din hund, når den har været god. De er designet til at være sikre, så de kan bruges af selv de mindste hunde.

Pakken indeholder 5 stk. Petcare Treateaters Retrieverrulle, så du har nok til at holde din hund glædende. Disse rulleformet tyggeben er det perfekte valg, hvis du ønsker at give din hund et sundt og velsmagende tyggelegetøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petcare – Treateaters retrieverrulle, 23×4,5cm 5 stk pr. Pk. Tyggeben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Petcare - Treateaters retrieverrulle, 23x4,5cm 5 stk pr. Pk. TyggebenPetcare – Treateaters retrieverrulle, 23×4,5cm 5 stk pr. Pk. Tyggeben
84.95 kr.

Tilføj til kurv