Petcare – Treateaters munchy natural tyggepinde 100stk Godbidder

49.00 kr.

& gratis fragt

Petcare Treateaters Munchy Natural Tyggepinde 100stk Godbidder in Danish er lækre tyggepinde til hunde af naturlige ingredienser. De er uden kunstige farver og smagsstoffer, og er ideelle som en sund godbid. De er letfordøjelige og let at tygge, og selvom de er lavet af naturlige ingredienser, giver de stadig hunden en dejlig smag. De er perfekte som en behandling eller belønning for god opførsel, og de kan også hjælpe med at holde tænder og tandkød sunde.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200891818213 Kategori:

Vores Petcare Treateaters Munchy Natural Tyggepinde er de perfekte godbidder til din hund! Disse 100 stk tyggepinde er lavet af naturlige ingredienser, der er gode for din hunds helbred. De er specielt formuleret til at understøtte hundens sundhed og velvære. De er tørret og krydret til en sprød, lækker smag, der vil holde din hund engageret og motiveret. De er også fulde af vitaminer og mineraler, som hjælper med at styrke hundens immunforsvar og øge dens energiniveau. Disse tyggepinde er perfekte til at opmuntre din hunds tandpleje og hjælpe med at reducere tandsten og plak. De er også lette at fordøje og indeholder nul trans-fedtsyrer, kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler. Petcare Treateaters Munchy Natural Tyggepinde er den perfekte måde at give din hund en sund og nærende godbid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petcare – Treateaters munchy natural tyggepinde 100stk Godbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Petcare - Treateaters munchy natural tyggepinde 100stk GodbidderPetcare – Treateaters munchy natural tyggepinde 100stk Godbidder
49.00 kr.

Tilføj til kurv