Petcare – Treateaters kyllingrulle, 23cm 4 stk pr. Pk. Hundetyggeben

99.95 kr.

& gratis fragt

Petcare – Treateaters Kyllingrulle er perfekte til hunde, som elsker å tygge. Disse 23 cm lange kyllingruller er spesielle tyggeben laget av kyllingkjøtt og er en naturlig og næringsrik snack. De er laget for å være morsomme å tygge på og har smakfulle smaker som hundene elsker. Disse kyllingrullene kommer i pakker med 4 stk, og er den perfekte belønningen for trege hunder.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201581138928 Kategori:

Petcare – Treateaters kyllingrulle, 23cm 4 stk pr. Pk. er det perfekte valg til din hund. Disse hundetyggeben er lavet af kyllingekød, som smager godt og er nærende for din hund. De er 23 cm lange og perfekte til store hunde. De har også et tekstureret overflade, som hjælper din hund med at bide, tygge og massere tænderne. De er lavet af naturlige ingredienser og indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer. Disse hundetyggeben er en god måde at give din hund noget sjovt og nærende at spise på. De kommer i pakker med fire stk., så du har nok til at give din hund et godt måltid. Petcare – Treateaters Kyllingrulle, 23cm er det perfekte valg for din hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petcare – Treateaters kyllingrulle, 23cm 4 stk pr. Pk. Hundetyggeben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Petcare - Treateaters kyllingrulle, 23cm 4 stk pr. Pk. HundetyggebenPetcare – Treateaters kyllingrulle, 23cm 4 stk pr. Pk. Hundetyggeben
99.95 kr.

Tilføj til kurv