Petcare – Treateaters kyllingrulle, 12,5cm Ca.14stk Hundetyggeben

99.00 kr.

& gratis fragt

Petcare – Treateaters kyllingrulle er et sundt og velsmagende tørret kyllingben, som er ideelt til alle hunde. Kyllingrullen er lavet af kylling, som er kogt og tørret for at bevare alle næringsstofferne. Den er fri for kunstige farvestoffer og smagsstoffer, og fylder let maven uden at forekomme tung. De 12,5 cm lange kyllingben indeholder ca. 14stk. tørret kylling, som er perfekt til at tygge på. Kyllingrullen er god til at styrke tandkødet og er et godt alternativ til legetøj til hunde og et lækkert mellemmåltid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201620205718 Kategori:

Petcare Treateaters Kyllingrulle til hunde er det perfekte valg for din hunds måltider. Den er lavet af kylling, som er rig på proteiner og har en lækker smag. Det er en sund snack, som er fuld af næringsstoffer, som hjælper med at styrke din hunds muskler og knogler.

Treateaters Kyllingrulle er en godbid til din hund, der er let at tygge og er god som belønning efter træning. Disse tyggeben er lavet af 100% naturlige ingredienser, så du kan være sikker på, at din hund får det bedste. Den er fri for kunstige smagsstoffer og andre skadelige tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på, at din hund får en sund og velsmagende snack.

Treateaters Kyllingrulle er let at opbevare, da det leveres i en praktisk størrelse pakke med 14stk. Dette giver dig mulighed for at have snacken lige ved hånden, når du har brug for det.

Petcare Treateaters Kyllingrulle er det perfekte valg til din hunds snacks og måltider. Det er en sund snack, der er rig på proteiner og næringsstoffer, som styrker din hunds muskler og knogler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petcare – Treateaters kyllingrulle, 12,5cm Ca.14stk Hundetyggeben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Petcare - Treateaters kyllingrulle, 12,5cm Ca.14stk HundetyggebenPetcare – Treateaters kyllingrulle, 12,5cm Ca.14stk Hundetyggeben
99.00 kr.

Tilføj til kurv