,

Petcare – Treateaters Crunchers Lamb 350g, Fejl på emballagen, produktet er ikke kornfri men uden hvede.

49.00 kr.

& gratis fragt

Petcare Treateaters Crunchers Lamb 350g er et sundt og smagfuldt hundelegetøj. Det er lavet af kvalitetslam og er fri for hvede, men ikke kornfri. Det er en fantastisk måde at belønne din hund og give den en godbid. Det er også en god måde at holde tænderne rene og sunde, da det hjælper med at fjerne bakterier og plak. Det er pakket i en pålidelig emballage, så det holder længe. Det er et godt produkt til godbidder til hunde.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200774376765 Kategorier: ,

Petcare Treateaters Crunchers Lamb 350g er et lækkert og sundt mellemmåltid til din hund. Vores crunchers er lavet af lammekød, der er kombineret med grøntsager og hørfrø, som giver et sundt og velsmagende måltid. Produktet er uden hvede, hvilket gør det egnet til hunde med fødevareallergi. Det er også helt fri for korn, hvilket gør det til et godt alternativ til hunde, der har glutenintolerans. Crunchers er et godt supplement til din hunds daglige kost, da det er en god kilde til proteiner og fiber, som er vigtige for hundens sundhed. Denne emballage har en fejl, der gør at produktet ikke er kornfri, men det er uden hvede.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petcare – Treateaters Crunchers Lamb 350g, Fejl på emballagen, produktet er ikke kornfri men uden hvede.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Petcare - Treateaters Crunchers Lamb 350g, Fejl på emballagen, produktet er ikke kornfri men uden hvede.Petcare – Treateaters Crunchers Lamb 350g, Fejl på emballagen, produktet er ikke kornfri men uden hvede.
49.00 kr.

Tilføj til kurv