,

Petcare – Treateaters Crunchers Chicken 350g, Fejl på emballagen, produktet er ikke kornfri men uden hvede.

49.00 kr.

& gratis fragt

Petcare – Treateaters Crunchers Chicken 350g er et lækkert og sundt hundemad. Produktet er lavet af kylling og indeholder ikke hvede, så det er godt for hunde med allergi. Det kommer i en praktisk pakke og er en god måde at belønne din hund med en lækker lille snack. Emballagen har en fejl, og produktet er ikke kornfri, men uden hvede.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201979016289 Kategorier: ,

Petcare – Treateaters Crunchers Chicken 350g er et fantastisk produkt til hunde. Det indeholder kylling som den primære ingrediens, og er derudover beriget med naturlige ingredienser som fisk og æg for at give et ekstra boost af næringsstoffer. Det er uden hvede, men ikke helt kornfri, så det kan være et godt alternativ for hunde med allergi. Det har et sprødt skal, der gør det sjovt for hunden at tygge og æde. Det er en god måde at give hunden et godt måltid, der er fyldt med smag og næring. Det kommer i en praktisk 350g emballage, som sikrer, at produktet er frisk hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petcare – Treateaters Crunchers Chicken 350g, Fejl på emballagen, produktet er ikke kornfri men uden hvede.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Petcare - Treateaters Crunchers Chicken 350g, Fejl på emballagen, produktet er ikke kornfri men uden hvede.Petcare – Treateaters Crunchers Chicken 350g, Fejl på emballagen, produktet er ikke kornfri men uden hvede.
49.00 kr.

Tilføj til kurv