Petcare – Treateaters Bøffel Ører, Hundegodbidder 10stk ca. 250g

69.00 kr.

& gratis fragt

Petcare – Treateaters Bøffel Ører er de perfekte godbidder til din hund. Disse 10stk bøffel ører er lavet af 100% naturlige ingredienser og er letfordøjeligt. De er velsmagende og godbidderne er fantastisk til at belønne, stimulere og træne din hund. De er fri for kunstige smagsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. De har et højt proteinindhold og er fremstillet i Danmark. Petcare – Treateaters Bøffel Ører er den perfekte og sunde godbid til din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200448228385 Kategori:

Petcare Treateaters Bøffel Ører er 100% naturlige hundegodbidder, som er fremstillet af bøffelhud. Disse bidder er fulde af saftig smag og er derfor den perfekte belønning til din hund. De er lavet af naturlige ingredienser, der er letfordøjelige og fulde af protein. De er frie for kunstige sødestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. De hjælper også med at rengøre tænderne og mindske tandsten. Disse ører er også velegnede til mindre hunde, da de er nemme at gribe om. Disse ører kommer i en pakke med 10 stk ører. De vejer ca. 250g. For at sikre optimal friskhed, skal disse ører opbevares køligt og tørt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petcare – Treateaters Bøffel Ører, Hundegodbidder 10stk ca. 250g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Petcare - Treateaters Bøffel Ører, Hundegodbidder 10stk ca. 250gPetcare – Treateaters Bøffel Ører, Hundegodbidder 10stk ca. 250g
69.00 kr.

Tilføj til kurv