,

Orijen Puppy – Kylling og Fisk – Hvalpe alle Racer, 11.4 kg

799.00 kr.

& gratis fragt

Orijen Puppy – Kylling og Fisk – Hvalpe alle Racer er et premiumfoder til hvalpe af alle racer. Det er lavet af frisk kylling og fisk, som sikrer, at dit kæledyr får de bedste næringsstoffer. Foderet er beriget med en række vitaminer og mineraler, der er nødvendige for en sund hvalp. Foderet er også beriget med Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som er vigtige for hvalpens hud og pels. Dette 11,4 kg store foder har et højt indhold af animalsk protein, der støtter hvalpens vækst og udvikling.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724501558655579 Kategorier: ,

Orijen Puppy – Kylling og Fisk – Hvalpe alle Racer er et komplet og balancert foder til hvalpe af alle racer. Det er lavet af friske, regionale ingredienser og er tæt på, hvad hunden ville spise i naturen. Formlen indeholder 80% frisk kylling, fisk, æg og fjerkræ og 20% frugt, grøntsager og botaniske ingredienser. Det er fyldt med proteiner og olier fra kylling og sardin, der hjælper med at styrke immunforsvaret og øge energiniveauet. Foderet er også rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter fra grøntsager og frugter, der hjælper med at styrke fordøjelsen og forbedre hud- og pelspleje. Denne 11,4 kg pose indeholder alle de næringsstoffer, som hvalpe har brug for at vokse op stærke, sunde og glade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orijen Puppy – Kylling og Fisk – Hvalpe alle Racer, 11.4 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Orijen Puppy - Med Kylling og Fisk til Hvalpe alle Racer, 11.4 kgOrijen Puppy – Kylling og Fisk – Hvalpe alle Racer, 11.4 kg
799.00 kr.

Tilføj til kurv