,

Orijen Puppy Large Breed – Kylling og Fisk – Hvalpe store Racer, 11.4 kg

799.00 kr.

& gratis fragt

Orijen Puppy Large Breed er en specielt udviklet foderblanding til hvalpe af store racer. Blandingen består af kylling og fisk, der både er rig på proteiner og næringsstoffer, og som er rigtig godt for hvalpens vækst og udvikling. Pakken vejer 11,4 kg og har en høj mæthedsfaktor, så hvalpen ikke behøver at spise så meget for at få de nødvendige næringsstoffer. Foderet er fri for tilsætningsstoffer og er et af de mest naturlige fodermidler til hvalpe af store racer.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724501446754524 Kategorier: ,

Orijen Puppy Large Breed – Kylling og Fisk – Hvalpe store Racer er specielt sammensat til store hvalpe og unge hunde. Den er rig på kylling og fisk, der er førsteklasses proteinkilder. Foder er beriget med frisk frugt og grønt og sunde fedtstoffer, der støtter en sund udvikling af væv og knogler. Foder indeholder også glukosamin og chondroitin, som støtter udviklingen af leddene. Foder er også lavet med økologisk dyrkede ingredienser, der sikrer den højeste kvalitet og smag. Orijen Puppy Large Breed – Kylling og Fisk – Hvalpe store Racer er et fuldfoder, der giver hunden alt det, den har brug for. Det er let fordøjeligt og kommer i en 11,4 kg pose.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orijen Puppy Large Breed – Kylling og Fisk – Hvalpe store Racer, 11.4 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Orijen Puppy Large Breed - Til Hvalpe af store Racer, 11.4 kgOrijen Puppy Large Breed – Kylling og Fisk – Hvalpe store Racer, 11.4 kg
799.00 kr.

Tilføj til kurv