Opgave til BUSTER ActivityMat, Top Hat (Level 3)

69.00 kr.

& gratis fragt

BUSTER ActivityMat Top Hat (Level 3) er en sjov og udfordrende aktivitet til hunde. Det er designet til at stimulere hundens naturlige jagt- og læringstrang, ved at udfordre den til at finde skjulte godbidder. Denne aktivitet kommer med fire forskellige firkantede plader, der hver er udformet med huler og hætter, som skal løftes for at åbne godbidderne. Dette produkt er perfekt til træning af hundens kognitive evner, og for at holde den aktiv og underholdt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 9611700162660517 Kategori:

Denne BUSTER ActivityMat, Top Hat (Level 3) er et fantastisk produkt til at stimulere og udfordre din hunds intelligens. Det er designet til at give hunden en mental og fysisk udfordring og mulighed for at udforske og lære nye ting. Det er perfekt til at hjælpe med at opbygge hundens koncentration og problemløsningsevner.

ActivityMat består af en robust og sikker konstruktion, der er lavet af slidstærkt plastik, der er nemt at rengøre. Den er udstyret med seks forskellige udfordringer, der gradvist øger sværhedsgraden, så din hund kan lære at løse dem. Disse udfordringer indeholder både kugler og skuffer, der kan åbnes og lukkes, og et klap- og rutsjebane, der skal klares.

ActivityMat kommer med en vejledning, der hjælper dig med at introducere og lære din hund aktiviteten samt gør det muligt at justere sværhedsgraden af udfordringerne, så den passer til hundens alder og evne. Denne ActivityMat er den højeste level 3-udgave, der giver mulighed for at udfordre selv den mest intelligente hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opgave til BUSTER ActivityMat, Top Hat (Level 3)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Opgave til BUSTER ActivityMat, Top Hat (Level 3)Opgave til BUSTER ActivityMat, Top Hat (Level 3)
69.00 kr.

Tilføj til kurv