Ny hund: Valg af hund – del 1

Hej alle sammen!

I anledningen af at sommeren har gjort sit indtog, så er det samtidig også højsæson for, at mange familier står overfor at velkomme deres nye hunde i deres liv eller at mange lægger mærke til alle de søde hundehvalpe der dukker op rundt omkring, og man derfor beslutter sig for, at man er klar til en ny ven af familien.

Uanset hvad din motivation for at få ny hund er, så er valget af ens kommende hund/hvalp succes afhængigt af, at du har gjort dig dine forberedelse. Men hvad er det for noget med de forberedelse?

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning fællestur mange racer hundesvømning valg af hund

Forberedelserne inden man vælger ens kommende hund er, at man har gjort sig nogle realistiske tanker om, hvad man kan tilbyde sin hund af familieliv, fysiske rammer, aktiviteter osv. Samtidig skal disse parametre også passe sammen med, hvad det er for en hund du ønsker. Det nytter ikke, at man vil have en hund, som man kan træne med i fem timer hver dag, hvis man køber en bomuldshund. Samtidig er der ikke overensstemmelse med, at man gerne vil ud at vandre 20+ km hver anden dag, og man så køber en cavalier. Det er nemlig vigtigt, at ens hunds racetræk også matcher ens ønsker. Det er altid en god tommelfingerregel, at man skal elske sin hunds racetræk, da de altid vil være der i mere eller mindre grad.

Voreshund, hvalp. malemut,

Disse tanker som man skal gøre sig inden, har Voreshund forsøgt at sætte ord på. Du kan læse det HER. Husk nu, at valget af ens fremtidige hund er en individuel proces, og så længe du og hunden er glad – så betyder det intet, hvad andre tænker. God læsning, og jagt efter din fremtidige hund!

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu