Ny hund: Socialisering – del 2

Hej alle sammen!

Du har måske fået din nye hundehvalp hjem efter nøje overvejelser eller så er tidspunktet, hvor du henter hvalpen hjem kommet. Uanset hvad, så er denne tid utrolige spændende, sjov og også til tider rigtig hård. For en hvalp skal lær mange ting, og ud over de klassiske som renlighed, sove om natten (og ikke holde fest om natten!) og ikke ødelægge en masse ting derhjemme, så skal din hvalp også fortsætte sin udvikling af dens sociale kompetencer.

Hvordan griber man egentlig det an, og hvorfor er det så vigtigt? Alt dette kan du læse meget mere om HER. Hvis du ønsker at læse del 1 omkring at få ny hund, og valget af den nye hund, så tryk HER.

At socialisere sin hundehvalp er ikke bare, at den skal møde så mange hunde som muligt – det handler både om, at hundehvalpen skal møde store og små hunde, ældre og unge – det vigtigste er, at du hele tiden har i baghovedet, at du er din hvalps advokat, og det er din pligt at træffe valg om, hvad der er bedst for den, men også at sørge for, at den ikke får nogle oplevelser som der er ubehagelige. Dårlig socialisering præger en hundehvalp ligeså meget som god socialisering, og ingen har lyst til at give sin hundehvalp en dårlig start på livet. Hellere sig nej en gang for meget!

God læselyst!

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu