Ny hund: Alene hjemmetræning – del 3

Hej alle sammen!

Du har fået din nye hund hjem. Selvom det måske er en gammel hund du har fået, så skal den også lære at være alene hjemme et fremmed sted. Men hvordan griber man det bedst muligt an?

Alene hjemmetræningen er noget af det, som mange hundeejere kæmper med. Mange hunde er utrygge, når de efterlades alene hjemme, og det kan resultere i, at hunden ødelægger noget, piver eller gøer højlydt eller vandre nervøst rundt. Intet af dette er rart for hunden, og det er derfor en af dine fornemste opgave at skabe et miljø til hunden, hvor den er tryg i at være alene.

Voreshund har skrevet en artikel, hvor vi forsøger at tage dig i hånden step by step for, hvordan du kan skabe succes med, at din hund skal være alene hjemme. Husk nu, at alle hunde er individuelle og at alle metoder ikke virker på alle hunde. Prøv dig frem – men lyt først og fremmest til din hund! Læs det HER.

Læs del 1 omkring valg af hund HER og del 2 omkring socialisering af ens hundehvalp HER.

Gravhund, glathåret gravhund, gåtur med hund, hund, voreshund, vores hund, voreshund.dk

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu