Nordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Tun m. Gulerod & Spinat 85g

15.00 kr.

& gratis fragt

Nordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Tun m. Gulerod & Spinat 85g er en lækker, sikker og sund snack til din hund. Den er fremstillet af de bedste ingredienser, herunder fersk tun, gulerod og spinat. Fisket er fanget i nordisk vand og er fri for tilsætningsstoffer. Den er ideel som en belønning eller som et mellemmåltid. Der er 85 g. i hver pakke, og den er let at opbevare og dele. Produktet tilbyder et sundt og nærende alternativ til dit kæledyrs daglige kost.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200557261395

Fish4Dogs Finest Tun m. Gulerod & Spinat 85g er et lækkert og ernæringsmæssigt foder til hunde. Det er lavet af fersk tun, højkvalitets kød og tilsætning af lækre grøntsager, som gulerod og spinat. Den er rig på Omega-3 fedtsyrer, som har en positiv effekt på hundens hud og pels, og bidrager også til en sund hjerne og hjerte funktion. Foderet er fri for kunstige tilsætningsstoffer, korn og gluten, og er derfor også velegnet til følsomme hunde. Det er også letfordøjeligt og ernæringsmæssigt balanceret for at sikre, at hunden får alle de nødvendige næringsstoffer. Fish4Dogs Finest Tun m. Gulerod & Spinat 85g er et perfekt valg for hundeejere, der ønsker at give deres hunde det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Tun m. Gulerod & Spinat 85g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Nordic Petfoods - Fish4Dogs Finest Tun m. Gulerod & Spinat 85gNordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Tun m. Gulerod & Spinat 85g
15.00 kr.

Tilføj til kurv