Tilbud!

Nordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Makrel m. Gulerødder & Spinat 85 g

10.00 kr.

& gratis fragt

Nordic Petfoods Fish4Dogs Finest Makrel m. Gulerødder & Spinat 85 g er et lækkert og nærende hundemåltid, som er særligt beregnet til at give hunde en sund og velsmagende kost. Makrelen er kombineret med friske gulerødder og spinat, som giver et højt indhold af vitaminer og mineraler til hundens kost. Makrelen er af høj kvalitet og det hele er produceret i Danmark. Det er et nærende måltid, som er letfordøjeligt og sikkert for hunde at spise. Det er et godt valg til hunde, som ønsker at holde sig sunde og velsmagende.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201500173833

Nordic Petfoods Fish4Dogs Finest Makrel m. Gulerødder & Spinat 85 g er et sundt og lækkert foder til din hund. Det er lavet af høj kvalitets råvarer, som er nøje udvalgt og forarbejdet, så det er nærende og velsmagende. Foderet består af makrel, som er rig på Omega-3 fedtsyrer, samt gulerødder og spinat, som er fyldt med vitaminer og antioxidanter. Det er perfekt til at holde din hunds pels glansfuld og sund, og den giver også en god ernæring til dens muskler og led. Foderet er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler og har et højt indhold af proteiner og fibre. Det er let at optage og har en lækker smag, som din hund vil elske. Det er et lækkert, sundt og velsmagende foder, som passer perfekt til din hunds daglige kost.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Makrel m. Gulerødder & Spinat 85 g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Nordic Petfoods - Fish4Dogs Finest Makrel m. Gulerødder & Spinat 85 gNordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Makrel m. Gulerødder & Spinat 85 g
10.00 kr.

Tilføj til kurv