Nordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Hvidfisk m. Søde Kartofler & Grønne Bønner 85 g

15.00 kr.

& gratis fragt

Nordic Petfoods Fish4Dogs Finest Hvidfisk m. Søde Kartofler & Grønne Bønner er et sundt og velsmagende foder, der er specielt formuleret til hunde. Det indeholder hvidfisk fra Nordsøen, søde kartofler og grønne bønner, som alle er rige på vitaminer, mineraler og antioxidanter. Sammen giver disse ingredienser et komplet måltid, der styrker og plejer din hunds immunforsvar, muskeldannelse og hudens sundhed. Foderet er lavet af 100% naturlige ingredienser og uden kunstige tilsætningsstoffer. Det kommer i en praktisk 85 g dåse, som er let at transportere og lagre.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200944696575 Kategori:

Nordic Petfoods Fish4Dogs Finest Hvidfisk m. Søde Kartofler & Grønne Bønner er et højkvalitets foder til hunde, der er specielt sammensat for at give din hund en sund og afbalanceret kost. Foderet er lavet af hvidfisk fra det nordiske hav, der er kombineret med søde kartofler og grønne bønner, der hver er rige på vigtige næringsstoffer og vitaminer. Det er et nærende og velsmagende alternativ til kødbaserede produkter og giver hunden en god mæthedsfornemmelse. Foderet er letfordøjeligt og indeholder hverken konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsstoffer, så du kan være sikker på, at din hund får de bedste næringsstoffer. Foderet kommer også i en praktisk 85 g. portion til hurtig og nem servering. Nordic Petfoods Fish4Dogs Finest Hvidfisk m. Søde Kartofler & Grønne Bønner er det perfekte foder til at give din hund et sundt og afbalanceret måltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Hvidfisk m. Søde Kartofler & Grønne Bønner 85 g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Nordic Petfoods - Fish4Dogs Finest Hvidfisk m. Søde Kartofler & Grønne Bønner 85 gNordic Petfoods – Fish4Dogs Finest Hvidfisk m. Søde Kartofler & Grønne Bønner 85 g
15.00 kr.

Tilføj til kurv