Naturea Grainfree Regional – 12 Kg med Kylling til Voksne Hunde

895.00 kr.

& gratis fragt

Naturea Grainfree Regional er et komplet og afbalanceret foder til voksne hunde. Foderet er uden korn og er baseret på kylling og æg, som giver en høj kvalitet af proteiner til at styrke og støtte muskelmassen. Det er beriget med vitaminer og mineraler for at støtte immunforsvaret og en optimal helbredstilstand. Desuden indeholder foderet økologiske urter, som støtter fordøjelsen. Naturea Grainfree Regional er et foder af høj kvalitet, der er 100% naturligt og uden tilsætningsstoffer.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724501073980756 Kategori:

Naturea Grainfree Regional er et komplet og afbalanceret kornfrit foder til voksne hunde, der består af kylling og andre regionale ingredienser. Det er et meget næringsrigt foder, der kan bidrage til at styrke hundens immunsystem og give den et sundt og afbalanceret kost. Foderet indeholder en unik blanding af proteiner, vitaminer og mineraler fra kylling og andre regionale ingredienser, som giver hunden den bedste ernæring. Det er et afbalanceret foder, der hjælper med at bevare hundens sundhed og velvære. Naturea Grainfree Regional fås i en 12 kg pose, der er ideel til at give din hund en sund og afbalanceret kost.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Naturea Grainfree Regional – 12 Kg med Kylling til Voksne Hunde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Naturea Grainfree Regional - 12 Kg med Kylling til Voksne HundeNaturea Grainfree Regional – 12 Kg med Kylling til Voksne Hunde
895.00 kr.

Tilføj til kurv