, ,

Natural Brande – Arion puppy small kylling & ris 7,5 kg hvalpefoder

379.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion puppy small kylling & ris 7,5 kg hvalpefoder in danish er et godt valg for hvalpens ernæringsbehov. Det er et komplet og afbalanceret foder, som er baseret på kylling og ris som er kilder til højkvalitets proteiner, der hjælper med at bygge og vedligeholde hvalpens muskler. Foderet indeholder også tilsatte fiskeolier, samt andre næringsstoffer som vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke hvalpens immunsystem og sundhed. Foderet er glutenfrit og har en lækker smag, som hvalpen vil elske.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201521515609 Kategorier: , ,

Natural Brande – Arion puppy small kylling & ris 7,5 kg hvalpefoder er et komplet foder konstrueret specifikt til hvalpe. Det er et højkvalitetsfoder der er designet til at give din hvalp det optimale start på livet. Foderet er fuld af alle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som din hvalp har brug for, så den får en god og sund start på livet. Kylling og ris er utrolig velsmagende og letfordøjeligt, så din hvalp får de bedste forhold for at udvikle sig. Natural Brande har sat høje krav til råvarerne, så det kun er de bedste af de bedste ingredienser der er brugt. Foderet er fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. Foderet er også tilgængeligt i flere forskellige størrelser, så du kan finde det helt rigtige foder til din hvalp.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion puppy small kylling & ris 7,5 kg hvalpefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion puppy small kylling & ris 7,5 kg hvalpefoderNatural Brande – Arion puppy small kylling & ris 7,5 kg hvalpefoder
379.00 kr.

Tilføj til kurv