, ,

Natural Brande – Arion puppy medium kylling & ris 12 kg hvalpefoder

499.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande Arion Puppy Medium Kylling & Ris 12 kg Hvalpefoder er et komplet foder, der tilbyder alle de nødvendige næringsstoffer til din hvalp. Det er fremstillet med kylling, ris og andre naturlige ingredienser, som er sikre og gavnlige for hunde og hvalpe. Det indeholder også DHA for optimal udvikling af hjernen og øjnene, samt højt proteinindhold til muskeludvikling. Foderet er fri for animalske biprodukter, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler, så det er naturligt og sikkert for din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200745033688 Kategorier: , ,

Natural Brande – Arion puppy medium kylling & ris 12 kg hvalpefoder er det perfekte foder til hvalpe i alderen 2-12 måneder. Det er fremstillet med de bedste ingredienser, der omfatter frisk kylling, ris og økologisk hvede samt en række naturlige vitaminer og mineraler, der sikrer, at hvalpen får de næringsstoffer, den har brug for. Det indeholder også kyllingekstrakt, som hjælper med at styrke hvalpens immunsystem og beskytte den mod infektioner. Foderet er beriget med omega-3 og -6 fedtsyrer, som bidrager til en sund hud og pels, samt en kombination af probiotika og prebiotika, der hjælper med at styrke hvalpens fordøjelse og forhindre diarré. Foderet er letfordøjeligt, så hvalpen kan få mest muligt ud af de næringsstoffer den indeholder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion puppy medium kylling & ris 12 kg hvalpefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion puppy medium kylling & ris 12 kg hvalpefoderNatural Brande – Arion puppy medium kylling & ris 12 kg hvalpefoder
499.00 kr.

Tilføj til kurv