, ,

Natural Brande – Arion puppy large lam & ris 12 kg hvalpefoder

519.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande Arion Puppy Large Lam & Ris 12 kg hvalpefoder er et næringsrigt, fuldfoder til hvalpe. Det indeholder fuldkorn, lam, ris og andre ingredienser, såsom fiskeolie og økologiske krydderurter, som er kombineret for at give et komplet, balanced og afbalanceret måltid. Foderet er specielt formuleret til at støtte hvalpens vækst og udvikling, og det indeholder et højt niveau af tilsatte vitaminer og mineraler for at hjælpe med at styrke hvalpens immunforsvar. Arion Puppy Large Lam & Ris er fremstillet i Danmark, og det er et lækkert alternativ til at give hvalpen et velsmagende og sundt måltid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200128507099 Kategorier: , ,

Natural Brande – Arion puppy large lam & ris 12 kg hvalpefoder er et fremragende valg til yngre hvalpe, der har brug for ekstra næring til at få dem godt i gang. Det er lavet med frisk lam og ris som de primære ingredienser, hvilket giver en god smag og næring til dit kæledyr. Det er beriget med tilsatte vitaminer og mineraler, som er essentielle for hvalpens sundhed og velvære. Foderet er letfordøjeligt og indeholder kun naturlige ingredienser, så du kan være sikker på, at dit kæledyr får en sund kost. Det har en høj væskeoptagelse, hvilket hjælper med at holde hvalpen hydreret. Det er et specielt formuleret foder til hvalpe og er ideel til at give dem alle de næringsstoffer, de har brug for til at vokse stærk og sund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion puppy large lam & ris 12 kg hvalpefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion puppy large lam & ris 12 kg hvalpefoderNatural Brande – Arion puppy large lam & ris 12 kg hvalpefoder
519.00 kr.

Tilføj til kurv