Natural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 7,5 kg hundefoder

419.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 7,5 kg hundefoder er et komplet, nærende foder til små seniorhunde. Det er beriget med den ideelle balance af vitaminer og mineraler, og indeholder kylling og ris som kilder til højkvalitets proteiner, fibre og kulhydrater. Foderet har et lavere kalorieindhold, som er ideelt til ældre hunde, der har brug for et lavere energiniveau. Det er uden tilsatte konserveringsmidler, farvestoffer og smagsstoffer, og forsyner din hund med alle de næringsstoffer, den har brug for.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311202090255426 Kategori:

Natural Brande Arion Adult Small Senior Kylling & Ris 7,5 kg hundefoder er lavet af naturlige ingredienser og er specielt udviklet til ældre små hunde. Foderet er rig på protein fra kylling og hørfrø og indeholder gentagne vitaminer og mineraler som sikrer, at din hunds immunforsvar er stærkt og sundt. Det er fyldt med kulhydrater fra ris, som giver energi til din hund. Foderet indeholder også et fyld af antioxidanter, som hjælper med at bekæmpe frie radikaler, som kan skade din hunds krop. Dette foder er let at fordøje og absorbere, så din hund får mest muligt ud af det. Den indeholder også EFAs, der bidrager til en sund hud og pels. Derudover er den også beriget med Omega-3, der styrker dit kæledyrs hjerte- og ledhelbred. Natural Brande Arion Adult Small Senior Kylling & Ris 7,5 kg hundefoder er det perfekte valg til ældre små hunde, som har brug for et fodertilskud, der er let at fordøje og som giver dem den næring, de har brug for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 7,5 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult small senior kylling & ris 7,5 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 7,5 kg hundefoder
419.00 kr.

Tilføj til kurv