Natural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 3 kg hundefoder

209.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion Adult Small Senior Kylling & Ris 3 kg hundefoder er et komplet foder, der er specielt fremstillet til mindre seniorhunde. Dette foder er beriget med højkvalitets proteiner fra kylling og ris og næringsstoffer, der støtter seniorhundes behov og pleje. Foderet indeholder også tilsatte vitaminer og mineraler til at støtte et sundt immunforsvar og øge energiniveauet. Det er et foder uden tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler, så du kan være sikker på, at du fodrer din seniorhund med det bedste.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200991050735 Kategori:

Natural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 3 kg hundefoder in danish er det perfekte fødevalg til små og ældre hunde. Dette hundefoder er lavet af naturlige ingredienser og er beriget med næringsstoffer, som styrker hundens immunforsvar, forbedrer vedligeholdelsen af ​​leddene og forhindrer overvægt. Foderet hjælper med at holde hundens hud og pels sund og glansfuld og indeholder et højt indhold af kylling og ris, der er kendt for at være nærende og smagsfulde. Det hjælper med at opretholde et passende energibalance og er letfordøjeligt, så din hund vil føle sig fuld og glad. Natural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 3 kg hundefoder in danish er det ideelle fodervalg til små og ældre hunde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 3 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult small senior kylling & ris 3 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult small senior kylling & ris 3 kg hundefoder
209.00 kr.

Tilføj til kurv