Natural Brande – Arion Adult Small/Medium Light 12 Kg Hundefoder

469.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion Adult Small/Medium Light 12 Kg Hundefoder er et fuldfoder af høj kvalitet, der er specielt designet til små og mellemstore hunde. Det er lavet med kylling og ris som hovedingredienser, og indeholder et højt niveau af protein og vigtige næringsstoffer, der støtter hundens generelle helbred og velvære. Foderet er også beriget med vitaminer, mineraler og andre essentielle næringsstoffer, som hjælper med at holde din hund aktiv og sund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201891233111 Kategori:

Natural Brande – Arion Adult Small/Medium Light 12 Kg Hundefoder er et højkvalitets foder til små og mellemstore hunde. Det er specielt udviklet til at tilfredsstille hundens naturlige ernæringsbehov og har et højt indhold af protein og fedt samt nødvendige vitaminer, mineraler og antioxidanter. Det indeholder også flere naturlige ingredienser som økologisk rødbede, tang og østers, som styrker hundens hud og pels. Foderet er helt fri for kunstige smagsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler, og er derfor sikkert at fodre til din hund. Det er et afbalanceret foder, der let kan absorberes og fordøjes af hundens mave-tarm-system. Det er et godt valg til hunde, der har tendens til at få let fordøjelige fødevarer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion Adult Small/Medium Light 12 Kg Hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion Adult Small/Medium Light 12 Kg HundefoderNatural Brande – Arion Adult Small/Medium Light 12 Kg Hundefoder
469.00 kr.

Tilføj til kurv