Natural Brande – Arion adult small lam & ris 3 kg hundefoder

219.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion Adult Small Lam & Ris 3 kg hundefoder er et afbalanceret og alsidigt hundefoder, der er specielt designet til at imødekomme de særlige ernæringsmæssige behov hos små racerhunde. Det indeholder en unik kombination af lam og ris, der leverer et højt næringsindhold og en velsmagende smag, som hundene vil elske. Det indeholder også essentielle vitaminer og mineraler, der hjælper med at understøtte hundens sundhed og velvære. Det er det ideelle foder til små hunde, der har brug for et komplet og afbalanceret måltid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200866567801 Kategori:

Natural Brande Arion Adult Small Lam & Ris 3kg hundefoder er et fantastisk foder til små hunde. Det er fuld af essentielle næringsstoffer og lavet med kvalitets ingredienser, som fremmer en sund livsstil for din hund. Foderet er lavet med frisk lam og ris, der giver det en unik smag og aroma. Det indeholder også en række naturlige ingredienser som vitaminer og mineraler, der hjælper med at give din hund den optimale ernæring. Det har også tilsat probiotika, der forbedrer sundheden og immunforsvaret. Dette foder er lavet uden brug af kunstige farvestoffer, konserveringsmidler eller smagsstoffer, så du kan være sikker på, at hunden får det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult small lam & ris 3 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult small lam & ris 3 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult small lam & ris 3 kg hundefoder
219.00 kr.

Tilføj til kurv