Natural Brande – Arion adult small laks & ris 7,5 kg hundefoder

429.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brands Arion Adult Small Laks & Ris er et komplet og balanceret hundefoder af høj kvalitet. Det består af fisk og ris som en primær kilde til protein og kulhydrater. Foderet indeholder også sunde olier og fedtsyrer, der støtter hundens hud og pels, samt et helt spektrum af essentielle vitaminer og mineraler. Det er et glutenfrit produkt, der er specielt designet til små voksne hunde. Det er let at fordøje og giver hunden en lækker smag og aroma.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201976782083 Kategori:

Natural Brande Arion Adult Small Laks & Ris hundefoder er et kvalitetsfoder, der er designet til små hunderacer. Det er lavet af de bedste ingredienser, der hjælper din hund med at opretholde et sundt og afbalanceret kost. Foderet er rigt på lakseolie, der er rig på Omega-3 fedtsyrer, som bidrager til en sund hud og et stærkt immunforsvar. Derudover er det beriget med vitaminer og mineraler samt tørret frugt og grøntsager, der hjælper med at styrke din hunds naturlige fordøjelsessystem. Foderet er også fuldt af fibre, som hjælper med at holde din hunds mave i balance. Samlet set hjælper Natural Brande Arion Adult Small Laks & Ris hundefoder din hund med at opnå et sundt og glad liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult small laks & ris 7,5 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult small laks & ris 7,5 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult small laks & ris 7,5 kg hundefoder
429.00 kr.

Tilføj til kurv