Natural Brande – Arion adult small kylling & ris 7,5 kg hundefoder

359.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion adult small kylling & ris 7,5 kg hundefoder er et fuldt afbalanceret hundefoder, der er specielt designet til små voksne hunde. Det indeholder kylling og ris som hovedingredienser, og det er rig på essentielle næringsstoffer, der tilfører hunden energi, styrke og udholdenhed. Foderet er beriget med vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at holde hunden sund, og det er let fordøjeligt. Det er også fri for kunstige smagsstoffer og farvestoffer, så du kan være sikker på, at det er godt for din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200010410493 Kategori:

Natural Brande Arion Adult Small Kylling & Ris 7,5 kg hundefoder er et næringsrigt foder til små hunde. Det er specielt udviklet til at give den helt rigtige balance af næringsstoffer og vitaminer, som din hund har brug for. Foderet er lavet med kylling og ris, som er rige på naturlige proteiner og kulhydrater. Det indeholder også sunde olier, som hjælper med at holde din hunds hud og pels sund og glansfuld. Foderet er tilsat mineraler og vitaminer, der hjælper med at støtte immunforsvaret, og der kan yderligere tilføjes tilskud til at opnå et fuldgyldigt næringsindhold. Foderet er allergivenligt og fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. Det er et fremragende foder til små hunde, der har brug for en sund og afbalanceret kost.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult small kylling & ris 7,5 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult small kylling & ris 7,5 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult small kylling & ris 7,5 kg hundefoder
359.00 kr.

Tilføj til kurv