Natural Brande – Arion adult small kylling & ris 3 kg hundefoder

209.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion adult small kylling & ris 3 kg hundefoder er et komplet ernæringsmæssigt sammensat hundefoder til små voksne hunde. Foderet er baseret på kylling og ris og indeholder nøje udvalgte kvalitetsingredienser. Det er rigt på proteiner og fedtstoffer, som er essentielle for at understøtte et sundt og aktivt liv. Foderet er spækket med vitaminer, mineraler og antioxidanter, så din hund får den optimale ernæring. Det er velsmagende og letfordøjeligt, så din hund får det bedste ud af sin daglige kost.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200597627997 Kategori:

Natural Brande Arion adult small kylling & ris 3 kg hundefoder er et lækkert og velsmagende hundefoder, der er specielt udviklet til små voksne hunde. Det er et fuldfoder, der indeholder alle de næringsstoffer, som din hund har brug for for at trives. Den er lavet af højkvalitets ingredienser, herunder kylling og ris, som begge er kilder til højkvalitets protein. Foderet er beriget med vitaminer og mineraler for at støtte dit kæledyrs sundhed, og det giver dem den energi, de har brug for at være aktive og glade. Foderet er fuldt tilsat antioxidanter, der hjælper med at styrke kroppens immunsystem, så din hund forbliver sund og rask. Det er letfordøjeligt, så din hund får mest muligt ud af den næring, den har brug for. Natural Brande Arion adult small kylling & ris 3 kg hundefoder er en god løsning for alle små voksne hunde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult small kylling & ris 3 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult small kylling & ris 3 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult small kylling & ris 3 kg hundefoder
209.00 kr.

Tilføj til kurv