Natural Brande – Arion adult medium senior kylling & ris 12 kg hundefoder

459.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande Arion Adult Medium Senior Kylling & Ris 12 kg hundefoder er et komplet hundefoder, lavet med friske ingredienser. Det er designet til at imødekomme de særlige ernæringsbehov hos ældre hunde. Foderet indeholder kylling og ris, som begge er kilder til højkvalitets proteiner, og det er rig på vitaminer og mineraler, der bidrager til at holde hunden sund og stærk. Foderet har et letfordøjeligt protein og fedtindhold, som hjælper med at holde hunden fuld og tilfreds. Foderet er beriget med en blanding af antioxidanter, som støtter hundens immunforsvar og hjælper med at forhindre sygdomme.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201761737677 Kategori:

Natural Brande Arion adult medium senior kylling & ris 12 kg hundefoder er det perfekte foder til ældre hunde. Det indeholder højkvalitets ingredienser, der støtter hundens aldrende krop og hjælper med at holde den sund og glad. Foderet er rig på proteiner fra kylling og fisk, der er afgørende for at opretholde muskelmassen og styrke hundens immunforsvar. Samtidig er det beriget med fiber, som hjælper med at regulere tarmfunktionen og hjælper med at forhindre forstoppelse. Foderet indeholder også sunde fordøjelsessystemer, som hjælper med at fordøje og absorbere næringsstoffer og kulhydrater fra ris. Foderet er beriget med vitaminer og mineraler, der hjælper med at opretholde sunde knogler, stærkere tænder og glat hud og pels. Det er lavet uden kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler, så det er helt sikkert og sikkert at fodre din hund. Natural Brande Arion adult medium senior kylling & ris 12 kg hundefoder er det ideelle foder til ældre hunde, der har brug for ekstra ernæringsstøtte.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult medium senior kylling & ris 12 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult medium senior kylling & ris 12 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult medium senior kylling & ris 12 kg hundefoder
459.00 kr.

Tilføj til kurv