Natural Brande – Arion adult medium laks & ris 12 kg hundefoder

539.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande Arion Adult Medium laks & ris 12 kg hundefoder er et nærende og lækkert foder til voksne hunde af medium størrelse. Foderet er lavet af laks og ris og er rig på vitaminer og mineraler, som sikrer en sund ernæring til hunden. Det er letfordøjeligt og foderet har et højt indhold af essentielle fedtsyrer som omega 3 og 6, der sikrer et sundt hud- og pelsmiljø. Foderet er fremstillet i Danmark og er kun lavet af de bedste ingredienser.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200148959262 Kategori:

Natural Brande – Arion adult medium laks & ris 12 kg hundefoder er et fremragende måltid til din hund. Det er et 100% naturligt produkt, som er fremstillet af friske ingredienser, der er specielt udvalgt for at give din hund et velsmagende og nærende måltid. Det indeholder laks, som er rig på omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der støtter hundens sundhed. Det indeholder også ris, der er en god kilde til komplekse kulhydrater, der hjælper med at give din hund energi, og det er beriget med vitaminer og mineraler, der støtter hundens immunforsvar. Det er letfordøjeligt, hvilket gør det let for din hund at fordøje. Det er et afbalanceret måltid, der er designet til at give din hund en sund og velsmagende kost, der er rig på næringsstoffer og som støtter hans velvære og trivsel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult medium laks & ris 12 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult medium laks & ris 12 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult medium laks & ris 12 kg hundefoder
539.00 kr.

Tilføj til kurv