Natural Brande – Arion adult medium kylling & ris 12 kg hundefoder

459.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande Arion Adult Medium Kylling & Ris er et komplet og nærende hundemad, der er specielt udviklet til voksne mellemstore hunde. Det er lavet af kylling og ris og er rig på naturlige ingredienser som fiskolie og frugter og grøntsager. Det er beriget med vitaminer og mineraler for at sikre en optimal fodring af dit kæledyr. Det indeholder også essentielle fedtsyrer som Omega 3 & 6, som er nødvendige for at holde hunden sund og aktiv. Hundemaden er fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler, så du kan føle dig sikker på, at det du fodrer din hund, er det bedste.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201111087872 Kategori:

Natural Brande – Arion adult medium kylling & ris 12kg hundefoder er det perfekte madvalg til voksne hunde i mellemstore racer. Det er et komplekst foder, der er rig på proteiner fra kylling og ris, hvilket gør det til et lækkert måltid. Det indeholder også næringsstoffer, der støtter hundens energi, immunforsvar og sundhed. Foderet er beriget med omega-3 og -6, og det er også frit for kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer. Derudover er det rig på naturlige antioxidanter, som støtter hundens fordøjelse og sundhed. Det er et afbalanceret foder, der er lavet til at imødekomme de krav, som moderne voksne hunde har.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult medium kylling & ris 12 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult medium kylling & ris 12 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult medium kylling & ris 12 kg hundefoder
459.00 kr.

Tilføj til kurv