Natural Brande – Arion adult large lam & rice 12 kg hundefoder

539.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion Adult Large Lam & Rice 12 kg hundefoder er det perfekte foder til store hunde. Dette hundefoder er lavet af frisk lam og ris, der sikrer en sund kost for din hund. Det indeholder flere næringsstoffer og vitaminer, som sikrer, at din hund får den nødvendige mængde af næringsstoffer. Det er et fuldfoder, der ikke kræver yderligere tilskud. Det er en god balance mellem næringsstoffer og smag, som din hund vil elske.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311202038772196 Kategori:

Natural Brande – Arion adult large lam & ris 12 kg hundefoder er det perfekte foder til store hunde. Det er lavet af de bedste ingredienser, herunder frisk lam og kvalitets korn. Det er beriget med en unik blanding af antioxidanter, vitaminer og mineraler, for at holde din hund sund og glad. Foderet er specielt udformet til at hjælpe med at støtte din hunds immunforsvar, hud og pels, muskel- og ledfunktioner samt fordøjelsessystem. Det er fyldt med Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer for at fremme hud og pelshelse, og er beriget med tilsatte kostfibre for at hjælpe med god fordøjelse og regelmæssige afføring. Foderet er lavet af kun de bedste ingredienser og er helt fri for kunstige farvester, smagstilføjelser og konserveringsmidler. Natural Brande – Arion adult large lam & ris 12 kg hundefoder er det perfekte valg til dit store kæledyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult large lam & rice 12 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult large lam & rice 12 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult large lam & rice 12 kg hundefoder
539.00 kr.

Tilføj til kurv