Natural Brande – Arion adult large kylling & ris 12 kg hundefoder

459.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande’s Arion adult large kylling & ris 12 kg hundefoder er det ideelle foder til voksne store hunde. Det er lavet af naturlig kylling og ris for at sikre, at hunden får den optimale næring og energi, den har brug for. Det indeholder også et højt niveau af antioxidanter, som hjælper med at styrke immunforsvaret samt vitaminer og mineraler, der understøtter en sund hud og pels. Det er et lækkert og velsmagende hundefoder, der vil holde din hund glad og sund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201524361251 Kategori:

Natural Brands – Arion Adult Large Kylling & Ris 12 kg hundefoder er en komplet og afbalanceret diæt til voksne hunde af alle racer. Formlen er beriget med kylling og ris som er kilder til langsomt optagelig energi og er rig på vitaminer og mineraler der støtter et sundt immunforsvar. Foderet er fremstillet af kvalitets ingredienser og er fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. Det er også beriget med økologisk fiskeolie for at støtte en sund hud og et glansfuldt pels. Natural Brands – Arion Adult Large Kylling & Ris 12 kg hundefoder er det perfekte valg for at give din hund et sundt og afbalanceret måltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult large kylling & ris 12 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult large kylling & ris 12 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult large kylling & ris 12 kg hundefoder
459.00 kr.

Tilføj til kurv