Natural Brande – Arion adult giant kylling & ris 12 kg hundefoder

459.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion Adult Giant Kylling & Ris 12 kg Hundefoder in Danish er et højkvalitetsfuldfoder til voksne hunde af store racer. Det er et komplet og afbalanceret foder med kylling og ris som de vigtigste ingredienser. Det indeholder alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din hund har brug for at få en sund og aktiv livsstil. Det er lavet af naturlige ingredienser og er fri for kunstige tilsætningsstoffer og smagsstoffer. Foderet er letfordøjeligt, så din hund får maksimal næring og energi ud af det.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201094387070 Kategori:

Natural Brande – Arion adult giant kylling & ris 12 kg hundefoder er et komplet foder til voksne hunde af store racer. Foderet er kornfrit og indeholder kun naturlige ingredienser, som er udvalgt for at sikre, at din hund får den bedste ernæring. Det er beriget med vitaminer og mineraler, som styrker hundens immunforsvar og forbedrer hud- og pelspleje. Foderet indeholder en høj andel af kylling, som er en rig kilde til protein og essentielle aminosyrer som er nødvendig for hundens velvære. Foderet indeholder også ris, som er en god kilde til kulhydrater og fibre, som hjælper med at sikre, at hunden får en komplet og balanceret ernæring. Dette foder er ideelt til hunde af store racer og tilbyder en komplet ernæring til at holde dem sunde og glade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion adult giant kylling & ris 12 kg hundefoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion adult giant kylling & ris 12 kg hundefoderNatural Brande – Arion adult giant kylling & ris 12 kg hundefoder
459.00 kr.

Tilføj til kurv