,

Natural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Laks & Kartoffel 12 Kg

539.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Laks & Kartoffel er et sundt og velsmagende foder til hunde i alle racer. Det er lavet uden korn og indeholder laks og kartoffel som de vigtigste ingredienser. Det er rigt på protein og fedt og indeholder vigtige næringsstoffer som vitaminer og mineraler. Det er letfordøjeligt og er et godt foder til hunde med følsomme maver. Det leveres i 12 kg pakker og er et godt valg til hunde af alle størrelser og racer.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200969526069 Kategorier: ,

Natural Brande’s Arion Adult All Breeds Kornfri Laks & Kartoffel 12 Kg er et komplet og afbalanceret foder til voksne hunde af alle racer. Foderet er lavet med laksefars som hovedingrediens og er beriget med sunde kartoffel, som giver god energi og støtter opbygningen af et sundt immunforsvar. Foderet er beriget med vitaminer og mineraler for at sikre, at hunden får alle de næringsstoffer, den har brug for. Foderet er kornfri og er lavet uden animalske biprodukter, kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler. Foderet er ideelt til hunde med allergier eller sensitiv mave, da det er lavet med ægte laks og kartoffel som kilder til komplet proteiner. Foderet er letfordøjeligt og hjælper med at opretholde en sund tarmfunktion. Natural Brande’s Arion Adult All Breeds Kornfri Laks & Kartoffel 12 Kg er det perfekte foder til alle voksne hunde af alle racer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Laks & Kartoffel 12 Kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion Adult All Breeds Kornfri Laks & Kartoffel 12 KgNatural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Laks & Kartoffel 12 Kg
539.00 kr.

Tilføj til kurv