,

Natural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Kylling & Kartoffel 12 Kg

499.00 kr.

& gratis fragt

Natural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Kylling & Kartoffel er et højt kvalitetsfoder til voksne hunde i alle racer. Det er kornfrit og indeholder kun den bedste kylling og kartoffel som primære ingredienser. Det er tilsat sunde og naturlige ingredienser som fiskeolie, økologisk frugt og grøntsager, der øger næringsværdien og smagen af foderet. Foderet er beriget med næringsstoffer som vitaminer og mineraler for at støtte hundens generelle sundhed og velvære og samtidig holde den aktive. Det kommer i et 12 kg pakke.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201051347232 Kategorier: ,

Natural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Kylling & Kartoffel 12 Kg er en letfordøjelig, kornfri og komplet foderblanding til voksne hunde. Den indeholder økologisk kylling og kartoffel som er kilder til høj kvalitet proteiner, der bidrager til at styrke hundenes muskler og bidrage til en god immunforsvar. Foderet er også rig på omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der bidrager til hundens hud og pels sundhed. Foderet indeholder også naturlige antioxidanter og kostfibre, der hjælper med at holde hunden sund og glad. Foderet er fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler, og er beriget med vitaminer og mineraler for at sikre et komplet og balanceret foder. Foderet er velegnet til alle hunderacer over 15 måneder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Kylling & Kartoffel 12 Kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Natural Brande - Arion Adult All Breeds Kornfri Kylling & Kartoffel 12 KgNatural Brande – Arion Adult All Breeds Kornfri Kylling & Kartoffel 12 Kg
499.00 kr.

Tilføj til kurv