Monster Wild Ocean (Sensitive) – Kornfrit og Hvid fisk – 2kg

189.00 kr.

& gratis fragt

Monster Wild Ocean (Sensitive) er et kornfrit og hvidfiskfoder til hunde, der er specielt udviklet til de følsomme hunde. Det indeholder højkvalitetsfisk som hvidfisk, som er rig på omega-3 fedtsyrer, der styrker hundens immunforsvar og støtter dens sundhed. Foderet er beriget med vitaminer og mineraler, som giver hunden den næring den har brug for. Det er specielt udviklet til at støtte hundens fordøjelse, hvilket giver en sund og afbalanceret kost. Det er også helt fri for tilsætningsstoffer, så det er sikkert og sundt for din hund. Det kommer i en 2kg pakke, der er nem at opbevare.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724501543972008 Kategori:

Monster Wild Ocean (Sensitive) er et kornfrit og hvidfiskfoder til hunde, der er designet til at give din hund en sundere kost. Det er et højkvalitetsfoder, der er fyldt med næringsstoffer, som er vigtige for din hunds helbred. Foderet indeholder hvidfisk, som er en mager og nærende fødevare, der er rig på proteiner, vitaminer og mineraler. Den høje mængde af omega-3 fedtsyrer hjælper med at understøtte en sund hud og et glansfuldt pels. Foderet indeholder også økologiske ingredienser, som økologisk løg, økologisk gulerod, økologisk spinat og økologisk gurkemeje, der hjælper med at styrke immunforsvaret og forbedre fordøjelsen. Monster Wild Ocean (Sensitive) er fremstillet uden korn og gluten, så det er ideelt til hunde med kræsne maver. Dette højkvalitetsfoder kommer i et 2kg dåse, der er let at opbevare og transportere. Giv din hund den sundeste kost med Monster Wild Ocean (Sensitive).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monster Wild Ocean (Sensitive) – Kornfrit og Hvid fisk – 2kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Monster Wild Ocean (Sensitive) - Kornfrit og Hvid fisk - 2kgMonster Wild Ocean (Sensitive) – Kornfrit og Hvid fisk – 2kg
189.00 kr.

Tilføj til kurv