Monster Wild Ocean (Sensitive) – Kornfrit og Hvid fisk – 12kg

669.00 kr.

& gratis fragt

Monster Wild Ocean Sensitive er et kornfrit og hvidfisk-baseret foder, der er specielt designet til at tilfredsstille hundens ernæringsbehov. Produktet er rig på sunde fedtstoffer og er fyldt med næringsstoffer, som støtter hundens immunforsvar og holder pelsen smuk og sund. Det er ideelt til følsomme hunde, da det ikke indeholder ingredienser, som kan være allergifremkaldende. Det kommer i et 12kg dåse, hvilket gør det nemt at opbevare og transportere.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724500005385578 Kategori:

Monster Wild Ocean (Sensitive) er et kornfrit og hvidfiskfoder til hunde, der er specielt designet til at give hunden alle de næringsstoffer, den har brug for. Foderet indeholder højt proteinindhold fra hvidfisk og fiskeolie, der er rig på Omega-3 og -6, som begge er gavnlige for hundens hud og pels. Foderet er også beriget med mineraler og vitaminer, og er fri for kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og smagsstoffer. Det er ideelt til hunde med allergi og sarte maver, da det ikke indeholder nogen korn eller gluten. Foderet er let at fordøje og har en velsmagende smag, som hundene elsker. Dette produkt fås i en 12kg dåse og er perfekt til hunde i alle størrelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monster Wild Ocean (Sensitive) – Kornfrit og Hvid fisk – 12kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Monster Wild Ocean (Sensitive) - Kornfrit og Hvid fisk - 12kgMonster Wild Ocean (Sensitive) – Kornfrit og Hvid fisk – 12kg
669.00 kr.

Tilføj til kurv