Monster Puppy Small Breed – Kornfrit, kylling og kalkun – 2kg

169.00 kr.

& gratis fragt

Monster Puppy Small Breed er et kornfrit, sundt hundefoder, der indeholder kylling og kalkun. Det er specielt beregnet til små hunderacer og indeholder alle nødvendige næringsstoffer, som hjælper med at opretholde en sund livsstil og stærke knogler. Foderet er let fordøjeligt og hjælper med at støtte et godt immunforsvar, sundere hud og pels og øget energi. Foderet er velegnet til hunde i alle aldre, og kommer i en 2 kg. pakke.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724501877156273 Kategori:

Monster Puppy Small Breed – Kornfrit, kylling og kalkun er en fantastisk mad til hvalpe af små racer. Det er forberedt med højkvalitets, kornfri kylling og kalkun og er beriget med masser af næringsstoffer og vitaminer til at styrke hvalpens immunforsvar og give den energi til at udforske og lege. Foderet er nærende og fuld af smag, hvilket giver din hvalp en sund start på livet. Det er velegnet til alle små racerhvalpe og er komplet og balancering, så du ikke behøver at supplere med andre fødevarer. Monster Puppy Small Breed – Kornfrit, kylling og kalkun kommer i en 2kg pose og er en af de bedste måder at give din lille hvalp den næring, den har brug for.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monster Puppy Small Breed – Kornfrit, kylling og kalkun – 2kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Monster Puppy Small Breed - Kornfrit, kylling og kalkun - 2kgMonster Puppy Small Breed – Kornfrit, kylling og kalkun – 2kg
169.00 kr.

Tilføj til kurv