Monster Puppy Large Breed – Kornfrit, Kalkun og Kylling – 12kg

579.00 kr.

& gratis fragt

Monster Puppy Large Breed er et højkvalitets kornfrit foder til store hunde, som er fremstillet af kalkun og kylling. Det er specielt formuleret til at give store hunde den optimale mængde protein og næringsstoffer, de har brug for. Foderet er beriget med antioxidanter, der hjælper med at bevare en sund hud og et skinnende pels. Derudover indeholder det flere essentielle fedtsyrer, som bidrager til et godt immunforsvar og stærke knogler. Monster Puppy Large Breed kommer i en 12 kg-pose, så du kan holde din hund sund og glad.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724500966336969 Kategori:

Monster Puppy Large Breed – Kornfrit, Kalkun og Kylling – 12kg er et fremragende fodertilskud til store hunde. Det er fremstillet af kvalitetsingredienser som kalkun og kylling og indeholder hverken korn eller kunstige tilsætningsstoffer. Det er rigt på protein og vigtige næringsstoffer til at støtte sundhed og energi hos store hunde og er ideelt til at holde dem i god form. Foderet er letfordøjeligt og har et højt næringsindhold, som er perfekt til at støtte hundens udvikling. Kommer i en 12kg pose og er let at håndtere. Det er et godt produkt til hundeejere, der ønsker de bedste ingredienser til deres kæledyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monster Puppy Large Breed – Kornfrit, Kalkun og Kylling – 12kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Monster Puppy Large Breed - Kornfrit, Kalkun og Kylling - 12kgMonster Puppy Large Breed – Kornfrit, Kalkun og Kylling – 12kg
579.00 kr.

Tilføj til kurv