Meldgaard – Little One Sticks med frugt, 2×60 g Gnavergodbid

25.00 kr.

& gratis fragt

Meldgaard – Little One Sticks med frugt er en lækker snack til din hund. Disse 2×60 g gnavergodbidder er lavet af naturlige ingredienser og indeholder frugt som ananas og banan. De er glutenfri og er let fordøjelige. De er også fyldt med næringsstoffer og vigtige vitaminer, der vil støtte din hunds sundhed og velvære. Det er den perfekte snack til din elskede hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201813861639

Meldgaard – Little One Sticks med frugt, 2×60 g Gnavergodbid er en lækker godbid til hunde, der er lavet af den bedste kvalitet af naturlige ingredienser. Disse lækre sticks er lavet af frugter, der er rige på vitaminer og mineraler for at gavne din hunds sundhed. De er fremstillet med økologiske ingredienser, der sikrer, at de ikke indeholder tilsætningsstoffer eller kemikalier. Disse snacks er let fordøjelige og giver din hund en lækker smag, der vil holde den underholdt. De er også lette at tygge, så hunden kan nyde smagen og fordelene ved disse gnavergodbidder. Disse godbidder har en lækker frugtsmag og er ekstremt velsmagende, så din hund vil elske dem. Disse snacks er et godt supplement til din hunds kost og vil sikre, at den får alle de nødvendige næringsstoffer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – Little One Sticks med frugt, 2×60 g Gnavergodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - Little One Sticks med frugt, 2x60 g GnavergodbidMeldgaard – Little One Sticks med frugt, 2×60 g Gnavergodbid
25.00 kr.

Tilføj til kurv