Meldgaard – Little One Majskobler, små, 130 g Gnavergodbidder

35.00 kr.

& gratis fragt

Meldgaard Little One Majskobler er små, 130 g gnavergodbidder som er lavet i Danmark. Disse sunde snacks er velegnede til små hunde, da de er specielt udviklet til at give et lækkert, velsmagende og sundt mellemmåltid. De er lavet af økologisk majs og er fyldt med næringsrige vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke immunsystemet og holde din hund i topform.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200039211626

Meldgaard – Little One Majskobler er små, lækre gnavergodbidder til hunde, der kommer i en 130 g. pose. Disse godbidder er lavet af økologisk majs og er uden tilsætningsstoffer. De er ideelle som belønninger og godbidder til alle hunde. Disse lækre godbidder er letfordøjelige og indeholder store mængder af næringsstoffer. De er også rige på protein, som hjælper med at holde din hunds muskler stærke og sunde. De er lette at tygge og smager fantastisk. De er også de perfekte snacks til at holde din hund glad og motiveret. Disse godbidder er velegnede til alle hunde, store som små.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – Little One Majskobler, små, 130 g Gnavergodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - Little One Majskobler, små, 130 g GnavergodbidderMeldgaard – Little One Majskobler, små, 130 g Gnavergodbidder
35.00 kr.

Tilføj til kurv