,

Meldgaard – Little One Green valley Sticks m. frugt, 1x180g Gnavergodbid

39.00 kr.

& gratis fragt

Meldgaard Little One Green Valley Sticks med Frugt er de perfekte godbidder til din hund. Disse økologiske mellemstore godbidder er lavet med frugt og grøntsager, der er rige på vitaminer og mineraler. Den friske, naturlige smag vil uden tvivl få din hund til at gå amok, og denne 180 g pakke indeholder masser af nærende snacks. Med Meldgaard Little One Green Valley Sticks med Frugt kan du give din hund en sund og lækker godbid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200201978089 Kategorier: ,

Meldgaard – Little One Green Valley Sticks m. frugt er en sund og lækker snack til din hund. De er lavet af økologiske ingredienser, såsom grøntsager og frisk frugt, som er kombineret med kylling og oksekød. Tilberedt af danske ingredienser, er de letfordøjelige og har et højt proteinindhold, som hjælper med at styrke din hunds muskler. De er også glutenfrie, så det er en god snack til hunde med fødevareallergier. De er lavet uden kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler, så du kan være sikker på, at de er sunde for din hund at spise. Disse gnavergodbidder kommer i en 180g pakke, så du har nok til at dele med din hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – Little One Green valley Sticks m. frugt, 1x180g Gnavergodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - Little One Green valley Sticks m. frugt, 1x180g GnavergodbidMeldgaard – Little One Green valley Sticks m. frugt, 1x180g Gnavergodbid
39.00 kr.

Tilføj til kurv