Meldgaard – Little One Græssticks ass., 85 g Gnavergodbidder

19.00 kr.

& gratis fragt

Meldgaard Little One Græssticks ass. er lækre gnavergodbidder til hunde, som er lavet af førsteklasses naturlige ingredienser. De er lavet af økologisk græs og korn, og har et sundt og nærende indhold, der giver hunde masser af energi og styrke. De er lette at tygge og smager himmelsk, så hunden vil elske dem. Med 85 g i hver pakke er der rigeligt at dele med hunden.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201391822950 Kategori:

Meldgaard – Little One Græssticks ass. er en 85 gram pose med lækre gnavergodbidder til hunde. Godbidderne er lavet af naturlige ingredienser, som hunde elsker. Vores Little One Græssticks ass. indeholder en spændende blanding af lækre græssticks, som er lavet af økologisk hvedegræs og andre gode råvarer. Græssticksene er de perfekte godbidder at give din hund når den har fortjent det. De er letfordøjelige, uden farvestoffer eller kunstige smagsstoffer, hvilket gør dem til en sund og naturlig godbid. De er også fyldt med vitaminer og mineraler, som hjælper med at styrke hundens immunforsvar. Disse lækre græssticks til hunde vil helt sikkert give din hund en godbid, den kan nyde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – Little One Græssticks ass., 85 g Gnavergodbidder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - Little One Græssticks ass., 85 g GnavergodbidderMeldgaard – Little One Græssticks ass., 85 g Gnavergodbidder
19.00 kr.

Tilføj til kurv