Meldgaard – GP gusto skål 350ml I genanvendelig plast, mad/vandskål Grå

14.95 kr.

& gratis fragt

Meldgaard GP Gusto skål er en miljøvenlig og holdbar mad/vandskål til hunde. Den er lavet af genanvendelig plast i en grå farve, der passer godt til enhver indretning. Skålen har en kapacitet på 350 ml og er udstyret med et håndtag, der gør det nemt at flytte og opbevare skålen. Denne skål er et godt valg til hundeejere, der ønsker et produkt, der er let at vedligeholde og bærer til deres kæledyr.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201419887268 Kategori:

Meldgaard – GP Gusto Skål 350ml, er den perfekte skål til din hund. Den er fremstillet i genanvendelig plast og har et tidsløst design i grå farve. Den er særligt velegnet til mad eller vand, og er ideel til rejser og fritidsaktiviteter. Den er meget holdbar, let og rummelig, hvilket gør den let at transportere. Den har et gummibund, som forhindrer skålen i at glide rundt eller flytte sig. Skålen er også let at rengøre, og kan både bruges i opvaskemaskine og vaskes for hånd. Meldgaard – GP Gusto skål, er det perfekte valg til din hunds daglige behov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meldgaard – GP gusto skål 350ml I genanvendelig plast, mad/vandskål Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Meldgaard - GP gusto skål 350ml I genanvendelig plast, mad/vandskål GråMeldgaard – GP gusto skål 350ml I genanvendelig plast, mad/vandskål Grå
14.95 kr.

Tilføj til kurv